REIKI
eli energiahoito

reiki

Reiki on yksi maailman vanhimmista ja laajimmalle levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Reiki on universaalia elämänenergiaa, jota on kaikkialla. Reiki on hyvää energiaa, se sopii kaikille, sillä ei voi vahingoittaa.

Meissä kaikissa virtaa energiaa, joskin stressi, huolet, suru, sairaudet jne. saattavat tukkia meidän energiavirtauksemme ja aiheuttaa vaivoja. Tähän auttaa Reikihoito. Itse hoitotilanteessa hoidettavalla on vaatteet ja peitto päällä ja Reikienergia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan juuri sinne mihin sitä tarvitaan. Reikiä ei voi saada liikaa eikä se mene ”vääriin paikkoihin”, siksi se onkin niin hieno hoitomuoto.

Reikihoito on joka hoidettavalle omanlaisensa, hoito voi kestää 45 minuutista 3 tuntiin riippuen energiatukosten laadusta. Hoidon aikana hoidettava rentoutuu, voi saada unohtuneita asioita mieleensä, voi kokea tunnepurkauksia, koska energia avaa tukkeumia tai tuntee vain lämpövirtauksen.

Reiki tekee hyvää myös henkilöille, joilla ei ole erityisiä vaivoja. Reiki rentouttaa, tekee hyvän olon ja parantaa itsetuntoa.

Tervetuloa kokeilemaan!