HERMORATAHIERONTA
eli ääreishermoston tehokuntoutushoito

 

hermoratahierontaHermoratahieronta on peräisin Kiinasta ja on useita tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa hierotaan aina koko keho; pää, kädet, jalat ja selkä. Hoitokerta kestää noin kaksi tuntia. Se on miellyttävän rentouttavaa ja kivutonta, ns. makeankivun rajaa ei ylitetä.

Kehon ja elinten täysivaltainen hermotus on terveyden tärkeä edellytys. Kaikki kehon osat lihakset, luut, sisäelimet, verisuonet ja muut elimet tarvitsevat hyvän hermotuksen, jotta ne voivat toimia hyvin ja olla tasapainossa. Täysivaltaisesti hermotettu keho ei kipuile ja elimistö pysyy terveenä.

Hermoratahieronnalla saadaan verenkierto paranemaan, tasapainotetaan aineenvaihduntaa ja saadaan koko keho rentoutumaan.

Näin voidaan saada myös jo kehittyneitä sairauksia ja vaivoja paranemaan. Apua ovat saaneet mm. lihaskireyksistä kärsivät, reumaatikot, astmaa ja allergiaa sairastavat, unettomuudesta, ummetuksesta, päänsärystä, selkä- ja vatsaongelmista kärsivät ja monet muut.

Hermoratahierontaa voidaan antaa kaikille, lapsille ja aikuisille. Vain RASKAANA OLEVIA EI HIEROTA, koska hieronta on hyvin puhdistavaa ja kuonat voivat liikkeelle lähtiessään haitata sikiön kehitystä. Leikkaushoidon jälkeinen varoaika on 4-8 viikkoa toimenpiteestä riippuen.

Hermoratahieronnasta, saa parhaan hyödyn ”kuuriluontoisesti”.